Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiyeYaşam

Ramazan Bayramı’nda 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacak

Merakla beklenen Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusunun cevabı Cumhurbaşkanı tarafından verildi. 81 ilin tamamında sokağa çıkılamayacak.

istanbul temizlik şirketi

Koronavirüs pandemisi sebebiyle resmi tatillerde ve hafta sonları bir süredir sokağa çıkma yasağı uygulanıyordu. Ramazan Bayramı’nın yaklaşırken, akıllardaki soru ise Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuydu.

Ramazan Bayramı'nda 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu akşam üstü yaptığı konuşmasında Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalarına devam eden Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda normalleşme sürecinin hızla gerçekleştirildiğine değindi. Yavaş yavaş bütün sektörlerde normalleş planının sürdürüleceğini söyledi.

Ramazan Bayramı’nda 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde 81 ilimizden tamamında sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır. Bayramın 1. günü olan Pazar günü 60 yaş üstü sokağa çıkabilecek. Çarşamba günü ise gençlere esneklik tanınacak.

Ayrıca belirtilen illerde ki seyahat kısıtlaması 15 gün süreyle uzatıldı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu