Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Quaresma’nın yeni takımı belli oldu

istanbul temizlik şirketi
Quaresma'nın yeni takımı belli oldu

Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılacağı açıklanan Quaresma’nın yeni takımı belli oldu. Taraflarla yapılan görüşmeler sonucunda Quaresma’nın önümüzdeki sezon Porto takımına transfer olacağı duyuruldu. Daha önce de ülkesinin takımlarından olan Porto’da oynamış olan Quaresma, önümüzdeki sezon tekrar eski takımına geri dönecek.

Beşiktaş Küçülmeye Gidiyor

35 yaşındaki başarılı oyuncunun gitme sebebi takımdaki maddi sıkıntılar olarak düşünülüyor. Birkaç yıl önce zorlu bir süreçten anca sıyrılan Beşiktaş takımı önümüzdeki sezon küçülmeye gidecek. Başkan Fikret Orman tarafından yapılan açıklamalarda takımın gelecek sene mali küçülmeye gideceği belirtilmişti. Bu doğrultuda yapılan çalışmalara da futbol takımından başlanıyor. Takımdaki yüksek bedelli yabancı birçok futbolcu ile sezon sonunda yollar ayrılacak. İlk gidecek isim de Quaresma olarak belirlendi. Deneyimli oyuncu ile sezon sonunda sözleşme bitirilecek. Quaresma’nın yanı sıra kaleci Karius ile de yolların ayrılması bekleniyor. 

Beşiktaş’ın Quaresma transferinden elde edeceği kârın yaklaşık 1-2 milyon Euro civarında olması bekleniyor. Gelecek teklifin bu denli düşük olmasına rağmen sıkıntıları yüzünden Beşiktaş yönetiminin bu teklife sıcak bakacağı düşünülmekte.

Quaresma’nın sözleşmesi normalde 2020 yılına kadar Beşiktaş takımıylaydı. Ancak gelen teklifi değerlendiren yönetimin transferi gerçekleştireceği biliniyor. Buna göre Quaresma’nın Porto ile 1 yıl süre ile sözleşme imzalanması bekleniyor. 35 yaşında olan Portekizli yıldızın birkaç sene sonra tamamen futbolu bırakacağı da konuşulanlar arasında. Bu yüzden Porto takımının kendisine kısa süreli sözleşme imzalatacağı düşünülüyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu