Instagram takipçi satın al
HaberlerOyun Dünyası

PS Plus Aralık 2019 Oyunları Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi

Playstation 4 kullanıcılarının merakla beklediği PS Plus’ın Aralık 2019 ücretsiz oyunları belli oldu.

Sony Interactive Entertainment’in PS Plus abonelerine Aralık 2019’da vereceği ücretsiz iki oyun belli oldu. Resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda Playstation 4 kullanıcıları için iki güzel oyun hazırlanmış.

Bu oyunlardan birisi çıktığında çok beğenileln ve adından söz ettiren Titanfall 2, diğeri ise motorbisiklet oyunu sevenler için hazırlanmış aksiyon dolu yarışlar sunan Monster Energy Supercross – The Video Game oyunu oldu. Özellikle Titanfall 2 oyununu şimdiye kadar oynamadıysanız kesinlikle indirip oynamanızı tavsiye ederiz.

PS Plus’ın ücretsiz oyunlarını PSN Store’dan 3 Aralık 2019 tarihinden itibaren indirebilirsiniz. Kasım ayı için verilen Goat Simulator ve Nioh oyunlarını da yine aynı tarihe kadar indirebilir veya kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

PlayStation 4

  • Titanfall 2
  • Monster Energy Supercross – The Video Game

 

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu