Instagram takipçi satın al
HaberlerOtomotiv

Porsche Cayenne’in Coupe’si geliyor

istanbul temizlik şirketi

Porsche Cayenne’in Coupe’si geliyor

Dünyaca ünlü alman spor otomobil üreticisi Porsche, SUV sınıfına 2002 yılında üretmeye başladığı Cayenne ile girmişti. Bu sınıfta çok başarılı olan ve beklenenden daha yüksek satış rakamlarına ulaşan Cayenne’e 2014 yılında kompakt lüks crossover modeli olan SUV Macan eşlik etmeye başladı. Ve şimdi de Cayenne’e, BMW X6 ve Mercedes GLE modelleriyle rekabet edecek bir Coupe model seçeneği ekleneceği ortaya çıktı.

Yeni coupe model, Cayenne’nin altyapısını kullanacak ama normal modele göre bir çok farklılıklar içerecek. Özellikle aracın C sütununun spor görünümünde olmasından dolayı aracın baş mesafesinin ve bagaj hacminin diğer modellere göre biraz azalacağı düşünülüyor. Bunun yanında, Cayenne Coupe’yi normal Cayenne’den daha da belirgin hale getirmek için farklı bir ön tampon kullanılacak.

V6 ve V8 motorlarından güç alacak olan Cayenne Coupe’de dizel seçeneği bulunmuyor, hibrit bir versiyonun da ileri ki dönemde piyasaya sürülebileceği konuşuluyor. Aracın 2019’da tanıtılması bekleniyor.

Porsche Cayenne'in Coupe'si geliyor

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu