Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Özge Ulusoy’un Çok Konuşulan Seçim Paylaşımı

istanbul temizlik şirketi

Bir kaç gündür özellikle sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Özge Ulusoy, yenilenen İstanbul seçimlerinin ardından sosyal medyadan paylaşıtğı mesajlarıyla hem Ekrem İmamoğlu’nu hemde Binali Yıldırım’ı tebrik etti.

Güzel model Özge Ulusoy, sosyal medya hesabından yayınladığımesajla Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım‘ı tebrik etti.

“HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Özge Ulusoy, “Tebrikle karşılanan bir seçim sonucu, hoşgörü, sevgi, saygı, birlik ve beraberlik kazandı. Yeni başkanımız güzel ülkeme, güzel insanlarımıza, hepimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

“HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Instagram hesabından takipçileriyle paylaştığı mesajında “Tebrikle karşılanan bir seçim sonucu, hoşgörü, sevgi, saygı, birlik ve beraberlik kazandı. Yeni başkanımız güzel ülkeme, güzel insanlarımıza, hepimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadeleri yer aldı. 

Özge Ulusoy'un Çok Konuşulan Seçim Paylaşımı

“EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”

"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"

Özge Ulusoy henüz seçim ile ilgili resmi sonuçlar açıklanmamışken, seçimin kazananı belli olduktan sonra instagram hesabında Atatürk fotoğrafıyla birlikte “Egemenlik, kayıtsız, şartsız milletindir.” mesajını paylaştı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu