Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSinema

Organize İşler 2 İlk Haftasında Yılmaz Erdoğan’ın Yüzünü Güldürdü

istanbul temizlik şirketi

Kadrosunda bir birinden ünlü bir çok ismin yer aldığı ve ertelenen yayın tarihinin ardından herkes tarafından merakla beklenen Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin merak edilen ilk hafta gişesinin sonuçları belli oldu. Sevilen film ilk haftasında 1.5 milyon kişi tarafından izlendi.

1 HAFTALIK GELİR 23 MİLYON TL

1 HAFTALIK GELİR 23 MİLYON TL

‘Organize İşler’ serisinin ikinci filmi olan Sazan Sarmalı, vizyona girdiği ilk 7 günde toplam 1 milyon 500 bin kişi tarafından izlendi. Toplamda 1.400 salonda gösterime giren yapım, ilk haftasının ardından 22 milyon 937 bin 633 TL hasılat elde etmeyi başardı.

İLK FİLMİ 3 GÜNDE 584 BİN KİŞİ İZLEMİŞTİ

2005 yılında vizyona giren Organize İşler ilk filmini, vizyona girdiği ilk 3 günde yaklaşık 584 bin kişi tarafından izlenmişti. Vizyon süresince toplamda ise 2 milyon 618 bin kişi tarafından izlenmişti.

Organize İşler 2 İlk Haftasında Yılmaz Erdoğan'ın Yüzünü Güldürdü

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı gibi ünlü isimler yer alıyor. Sinemaseverlerin uzun zamandır merakla beklediği film , daha ilk haftadan hem yönetmen ve yazarı Yılmaz Erdoğan’ı hem de filmin yapımcı şirket BKM’yi mutlu etmeyi başardı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu