Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

OPPO Reno Z Resmen Tanıtıldı

istanbul temizlik şirketi
OPPO Reno Z Resmen Tanıtıldı

Ülkemizde resmi olarak satılan OPPO markası geçen ay Reno olarak isimlendirdiği yeni modeline ait üç farklı telefonun tanıtımını yapmıştı. Bugün ise bu seriye eklenen dördüncü modeli olan orta sınıf ve düşüfiyatlı modeli olan OPPO Reno Z2nin tanımını yaptı.

Tasarım olarak OPPO Reno serisine benzeyen yeni modelin diğerlerinden en büyük farkı önceki modellerde yer alan kızaklı tasarım modeli yerine su damlası çentiğine sahip bir tasarım kullanılması olmuş. Cihaz siyah ve okyanus yeşili olmak üzere iki farklı renkte satılacak.

6.4 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 pixel çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olan OPPO Reno Z’de 10 nm süreci ile üretilen Snapdragon 710 çipset kullanılıyor. Bununla birlikte 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. 

Oppo Reno Z’nin arka kısmında biri 48 MP Sony IMX586 sensörüne sahip diğeri ise 5 MP derinlik sensörü olan iki kamera yer alıyor. Selfie kamerası olarka ise 32 MP bir kemare kullanılmış. Bu yeni modelde öncekilerde olduğu gibi ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı yer alırken, 3.950 mAh batarya kullanılan telefon kutusundan Android 9.0 işletim sistemi ile çıkacak. Son olarak 20W (5V / 4A) VOOC 3.0 hızlı şarj kullanılıyor.

OPPO Reno Z fiyatı

OPPO Reno Z modelinin Avrupa satış fiyatı olarak 190 eoru / 215 dolar belirlenirken, geçen ay tanıtılan standart versiyonu ise Avrupa’da 499 dolar fiyatla satışa çıkarken, ülkemizde 4.999 TL fiyat belirlenmişti.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu