Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Oppo Find X2, ekrana gömülü kamera ve 10x optik zoom ile gelebilir

istanbul temizlik şirketi

Oppo tarafından bir süre önce tanıtılan 10x optik zoom teknolojisiyle ilgili detayları Şubat ayında yapılacak Mobil Dünya Kongresinde herkesle paylaşacağı iddia edildi. Yaptığı inceleme ve haberlerle ünlü olan MrWhoseTheBoss isimli YouTuber kaynağını söylemesede aldığı bilgiye göre Oppo Find X2 modelinde 10x optik zoom yer alacak.

Bundan iki yıl önce yine aynı şirket 5x optik zoom için arkada çift kamera kullanmıştı ve yeni geliştirdikleri bu zoom teknolojisinin kullanmak için ise Ultra Geniş Açı + Ultra Clear Master + Telefoto özellikleri barındıran üç kamera kullanılacak. Aynı zamanda yeni geliştirilen kameranın 15.9 ila 159 mm arasında odak uzaklığına sahip olabileceği belirtildi.

Kızaklı kamera mekanizmasından vazgeçiliyor

Kızaklı kamera mekanizmasından vazgeçiliyorDonanimhaber.com

Ünlü YouTuber yine Oppo Find X2 telefonunda şuanki tam ekran çözümüne oranla daha hızlı tanıma ve tarafa alanı sunacak olan ekrana gömülü parmak izi okuma teknolojisiyle geleceğide iddia edildi. Son olarak Oppo Find X’de kullanılan kızaklı ön kamera yerine ise ekrana gömülü ön kamera kullanılacağını söyleyebiliriz. 

Haziran ayında piyasaya çıkacak olan Oppo Find X2 yeni eklenecek özellikleriyle hayranlarını çok mutlu edeceğini söylemek gerek.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu