Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

OnePlus 7 modelinde de kablosuz şarj özelliği olmayacak

istanbul temizlik şirketi

Artık giriş seviyesinden, tepe modellere kadar neredeyse bütün telefonlarda kullanılmaya başlanan kablosuz şarj teknolojisi OnePlus tarafından bir türlü kullanılmadı. Hatta son açıklamalara bakıldığında 2019 yılında piyasaya sürülecek olan OnePlus 7 modelinde de kablosuz şarj yer almayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan CEO PeteLau, 2019 yılında piyasaya sürecekleri yeni modellerinde yer alan telefonların kablosuz şarj edilmeyeceğini onayladı. 

Lau bir programda verdiği röportaj sırasında, “OnePlus şarj konusunda en iyilerden biri. Kablosuz şarj beklentileri karşılamakta yetersiz.” diye belirtti. Hali hazırda OnePlus telefonlarında kullanılan hızlı şarj teknolojisi yeni ve gerçekten hızlı şarj ediyor, Lau’nun yetersiz diye değindiği nokta ise kablosuz şarjın, kabloluya göre çok yavaş olması.

OnePlus Kendi kablosuz şarj teknolojisini geliştirme çalışmalarına devam ediyor

OnePlus Kendi kablosuz şarj teknolojisini geliştirme çalışmalarına devam ediyor

Son olarak şuanda kullanılan kablosuz şarj teknolojisine atıfta bulunan şirketin aslında bu teknolojiyi kullanacağı fakat şirketin şuan ki kullanılandan çok daha hızlı kablosuz şarj için kendi bünyesinde çalışmalar sürdürüldüğü belirtildi. Bu yeni teknolojinin ise ne zaman hazır olacağı ve OnePlus telefonlarda yer alacağı konusunda ise bir tarih verilmedi.

OnePlus telefonlarını kullanmayı sevenler ve takip edenler kablosuz şarj özelliğine sahip bir OnePlus telefon için en erken 2020 yılını beklemeleri gerekiyor.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu