Instagram takipçi satın al
Faydalı BilgilerListeler

Yaşınıza göre nasıl cilt bakımı yapmalısınız

istanbul temizlik şirketi

1. 20′li Yaşlarda nasıl cilt bakımı yapmalısınız

20′li Yaşlarda nasıl cilt bakımı yapmalısınız

Bu yaşlarda cilt taze ve canlıdır.En büyük problemi sivilcelerdir.Bunun için cildin yağını çok fazla almak doğru değildir.Sivilcelerin artmasına sebep olabilir. Parfümsüz hafif bir nemlendirici yumuşak bir sabun yeterli bakımı yapacaktır.

Cilt kuruyabilir.Bunu engellemek için nemlendirici bitkisel kremler cildi rahatlatacaktır.

2. 30′lu Yaşlarda nasıl cilt bakımı yapmalısınız

Cilt biraz daha gevşek ve canlılığını yitirmiştir.Güneş ışınlarından korunmalıdır.Akşamları ise meyve içeren nemlendirici kullanılmalıdır.Cilt daha hassas bir cilt haline gelmişse hassas ciltlere uygun bir krem kullanılmalıdır.

Lipozom içerikli bitki özlü kremler bu yaşlar için ideal nemlendiricilerdir. Cildin su ihtiyacını karşılayıp kırışmasını yavaşlatacaktır.

3. 40′lı Yaşlarda nasıl cilt bakımı yapmalısınız

Bu yaşlarda kollojen üretimi iyice azalmıştır.Cilt kırışmaya esnekliğini yitirmeye başlamıştır.Yüz jimnastikleri işe yarayacaktır.Ağızdan alınan vitaminler ve minarellerde yararlı olacaktır.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu