Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

Son Dakika! ‘Yeniden Refah Partisi’ Kuruldu

istanbul temizlik şirketi

Fatih Erbakan, geçtiğimiz zamanlarda yaptığı farklı açıklamalarda ‘Milli Görüş’ çizgisinden uzaklaşan Saadet Partisine serzenişlerde bulunarak yeni birpartinin açılacağının sinyalini vermişti. Oğul Fatih Erbakan “babasının kendilerine bıraktığı siyasi mirası devam ettirmeyi hedeflediğini” de sözlerine eklemişti. Bugün ise yeni siyasi partisini kamuoyuna duyurdu: ‘Yeniden Refah Partisi’. Sosyal medyadan ise şu sözlerle duyuru yapıldı: ‘İslam alemine ve ülkemize hayırlı olsun, Refah Gelecek Yüzler Gülecek! #yenidenrefahpartisi’

Yönetimkadrosu sır gibi saklanan yeni partinin, henüz açıklanmayan 100 kişilik kurucular kurulu üyeleri arasında Sultan II. Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun bulunduğu bilgisi kulislerde konuşuluyor.

Aynı zamanda halen Saadet Partisi’nin Genel Merkezi olarak kullanılan mülkle ilgili dava süreci hatta İcra süreci devam ediyor. Fatih Erbakanın yaptığı açılamalara göre kira ödemeden mülkü kullanan Saadet Partisi 1 ay içerisinde binayı boşaltacak. Ayrı bir iddiaya göre önümüzdeki günlerde Saadet Partisi Genel Merkezi boşaltılacak ve yeni kurulan ‘Yeniden Refah Partisi’ genel merkezi olarak kullanılacak. Fatih Erbakan daha önce yaptığı açıklamada ‘Geçmişimizle bağlantılı olan bir binayı tabi ki kullanacağız’ demişti.

39 yaşındaki Erbakan, aynı zamanda 2013 yılından beri, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın Genel Başkanlığı’nı yürütüyor.

Son Dakika! 'Yeniden Refah Partisi' Kuruldu

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu