Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Obi Kemer Trendi

istanbul temizlik şirketi

2017’nin en trend parçalarını en güncel haliyle adım adım takipteyiz. Bu sefer moda trendlerinden aksesuar trendleri var gündemde. Aksesuarsız kombin düşünmek bile olmaz. Hele ki İvana Sert’in tv ekranlarında ‘kemer takın, kemer takın’ diye bas bas ikazlarının ardından bir kemer trendi gelmese olur muydu? Olmazdı tabii. Son trendimiz obi kemer trendi. Ancak biz zaten obi kemerin trend olacağının kokusunu almıştık. Yüksek bel pantolonların ve 70’lerin moda olmasıyla bel oyuncusunu belirginleştiren her şey bu sezonun trendleri arasında zaten. Obi kemer de bunlardan biri. 

Hem zaten Uzak doğu modası yaz aylarına oldukça yansımış durumda. Kimono modası, iri çiçek desenleri derken obi kemerler ile de uzak doğu temasını tamamlamış oluyoruz sanırım. Belimizi saran deri ya da kumaştan oluşan kalın ve ince geçişleri ile korse gibi vücudunuzu kaplayan kemere obi kemer diyoruz. Bilmeyenler için paylaşmış olalım. İster elbise ile ister ceket isterseniz de tişört ile obi kemer kullanabilirsiniz. Hatta obi kemeriniz yoksa evde eski kullanılmayan kravatlar ile obi kemer tasarlayabilirsiniz. Obi kemer tasarlama videoları çeşitli bloglarda hali hazırda var. Obi kemeri nasıl kullanılır diyorsanız en anlaşılır dilden şöyle açıklayalım. Obi kemeri karate kuşağını andırıyor. Ve kullanımı da aynı karate kuşağı bağlama şeklinde. Obi kemer 2015 sezonunun en trend aksesuarları arasında yer alıyor.

Obi Kemer Trendi

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu