Instagram takipçi satın al
Kimdir?

Larissa Gacemer Kimdir? Larissa Gacemer Nereli ve Kaç Yaşında?

Güzelliği, fiziği ve sempatik tavırları ile herkesin beğenisini kazanan Larissa Gacemer kimdir? Larissa Gacemer nereli ve kaç yaşında? Kiminle evli? Boyu kaç?

istanbul temizlik şirketi

Güzelliğinin yanı sıra sempatik ve cana yakın tavırları ile herkesin gönlünü fetheden Larissa Gacemer, hiç şüphe yok ki, Türkiye’nin en sevdiği yabancı gelinler arasında yer alıyor. Fakat, bir insan bu kadar cana yakın ve sevimli olduğunda sevilmemesi neredeyse imkansız oluyor. Peki, Larissa Gacemer kimdir? Larissa Gacemer nereli ve kaç yaşında? Kiminle evli? Boyu kaç?

Larissa Gacemer Kimdir? Larissa Gacemer Nereli ve Kaç Yaşında?

5 Kasım 1988 yılında Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde doğan Larissa Gacemer, modellik kariyerine 17 yaşında başlamıştır. Reklam kampanyaları sebebiyle Fransa, Japonya, ABD, İngiltere ve Türkiye gibi birçok ülkede çalışmalara katılmıştır. Ayrıca Larissa Gacemer, Türkiye’ye gelmeden önce Brezilya’da 4 yıl boyunca tiyatro eğitimi almıştır.

2011 yılında ise daha 23 yaşındayken bir reklam kampanyası için İzmir’e geldi. Aynı zamanlarda reklam ekibi ile İstanbul’daki bir defileye katılan Larissa Gacemer, burada eski basketbolcu Burak Gacemer ile tanışmıştır. Bir süre sonra Brezilya’ya dönen Larissa Gacemer ve eski basketbolcu Burak Gacemer, birbirlerinden etkilenmiş olacaklar ki, internet üzerinden sürekli görüntülü konuştular. Bir süre sonra birbirlerinden emin olan ikili, 2011 yılının Mayıs ayında İstanbul’da evlendi.

Ayrıca 2013 yılında Panama’da düzenlenen Survivor Ünlüler – Gönüllüler isimli yarışmada Ünlüler takımında boy göstermiştir. Hilmi Cem İntepe’nin birinci olduğu yarışmada, Larissa Gacemer’in yanı sıra Doğukan Manço, Erhan Yavuz, Cengiz Çoşkun, Nazenin Tokuşoğlu, Bennu Gerede, Irmak Atuk ve Ümit Karan gibi ünlüler yer aldı.

Bunların yanı sıra Larissa Gacemer, Portekizce, İngilizce ve anlaşılır derecede Türkçe konuşabiliyor.

Larissa Gacemer Nereli ve Kaç Yaşında?

Larissa Gacemer’in Boyu, Kilosu ve Burcu

Konu güzel modeller olunca en çok merak edilen şeylerden biri boy ve kilo oluyor. Peki, Larissa Gacemer’in boyu ve kilosu kaç?

Akrep burcu olan Brezilyalı güzel model, 1,73 m boyunda ve 54 kilodur.

Larissa Gacemer, Türk Vatandaşı Oldu

Larissa Gacemer, 2017 yılında tamamen Türk vatandaşı oldu. Larissa Gacemer, Türk vatandaşı olduktan sonra yaptığı paylaşımda “Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Krem” isimli dizinin yönetmeni, 2012’de Larissa Gacemer’in dizide rol almasını istemiştir. Larissa Gacemer, bu dizide Kenan Ece, Duygu Yetiş ve Ebru Akel gibi oyuncularla birlikte rol almıştır. Ayrıca, 2015 yılında “O Hayat Benim” isimli dizide de rol almıştır.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Larissa Gacemer, gerçekten çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Öyle ki, Instagram hesabında 2,7 milyondan fazla takipçi bulunuyor.

Larissa Gacemer Neden Anne Olamıyor?

Larissa Gacemer Neden Anne Olamıyor?

Evlendikten sonra sosyal medya, magazin ve çevresinden sıkça sorulan neden çocuk yapmıyorsun sorularından sıkılan ünlü oyuncu doğuştan gelen bir hastalığı nedeniyle çocuğunun olmayacağını instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla “Biliyorum bazılarınız iyi niyetle söylüyorsunuz ama iyice saygısız ve kötü yorumlar başladı. Ama hem benim için hem de bu durumları yaşayanlar için yeter. Ben kendimi böyle kabul ettim. Burak da beni böyle kabul etti” sözleriyle dile getirdi.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu