Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Nubia’nın Yeni V18 Modeli 22 Mart’ta Tanıtılacak

istanbul temizlik şirketi

ZTE‘nin bir alt markası olarak pazarda konumlandırılan Nubia, yeni akıllı telefon modelini 22 Mart tarihinde tanıtacağını resmen duyurdu. Nubia V18 ismindeki bu yeni modeli 6.0 inçlik büyük bir ekrana ev sahipliği yapması bekleniyor.

Nubia’nın Yeni V18 Modeli 22 Mart’ta Tanıtılacak

Nubia’nın geçtiğimiz hafta da 6 inçlik N3 modelini tanıttığını hesaba katarsak, Nubia V18 modelinde de benzer tasarım ve donanım özelliklerinin yer alması beklenebilir.

Hakkında pek fazla bilgi yok

Gerek Güney Kore, gerekse Çin kaynaklı teknoloji sitelerinde Huawei P20 ailesine ait sızıntı kaynaklı haberlerden başka bir şey bulabilmek şu sıralar zor. Hal böyle olunca ZTE Nubia V18 modeline dair yeni bilgiye ulaşabilmek güç.

Ancak ZTE, en son ZTE V890 modelinin TENAA‘dan onayını almayı başarmıştı. Bu modelde de 6 inçlik bir ekranın kullanıldığı öğrenilmişti. Dolayısıyla akıllara “ZTE V890, Nubia V18 olabilir mi?” şeklinde bir soru da gelmiyor değil.

Oyuncu telefonu üzerine çalışmalar sürüyor

Bilindiği üzere Nubia geçtiğimiz ay yeni geliştirdiği bir oyuncu telefonuyla da gündeme gelmişti. Ancak yeni çıkacak olan Nubia V18’in bahsi geçen oyuncu telefonu olmadığını söyleyebiliriz. Çünkü telefonun fiyatı yaklaşık 158 dolar civarında olacak, bu da oyuncu telefonu için oldukça düşük bir ücret.

Önümüzdeki günlerde Vivo, Oppo ve Xiaomi‘nin yanı sıra Huawei gibi markalar ardı ardına yeni modellerini görücüye çıkarmayı planlıyor. Sektörde rekabetin kızışması ise en çok müşterilere yarayacak gibi.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu