Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Motorlu testere ile korkunç kaza! Cinsel organını kesti

istanbul temizlik şirketi
Motorlu testere ile korkunç kaza! Cinsel organını kesti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda, iş için gittiği evde mobilya montajı yaparken elinde bulunan suntayı çömelerek bacaklarının üzerine koydu ve burada elindeki motorlu testere yuvarlak şekilde kesmeye çalışan 43 yaşındaki D.S. yanlışlıkla testereyi kendisine değdir.

ANİDEN KANLAR İÇİNDE KALDI

Motorlu testere ile suntayı keserken, testere bacaklarının üzerindeki suntayı geçti ve D.S.’nin vücuduna değdiği anda tam bir facia yaşandı. Testere önce bacaklarının üst kısmına daha sonrada cinsel organına gelerek adeta parçaladı.  Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra 112 ekipleri kaza yerine hızla gelerek hastayı bacaklarının arasından çıkartamadıkları testere ile birlikte ambulansa alarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesine götürdüler.

HASTANE ACİLİ İTFAİYEDEN YARDIM İSTEDİ

Hastane acil servisinde hastaya müdahale etmek isteyen doktorlar hastanın bacaklarının arasındaki testereyi çıkartmak için Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığından destek istediler. Kısa bir süre sonra hastahane gelen itfaiye ekipleri yarım saat süren çalışmanın ardından testereyi yaralı şahıstan ayırmayı başardılar.

HAYATİ TEHLİKEYİ HENÜZ ATLAMADI

Acil serviste hızla ameliyata alınan şahsın bacak arasında ve cinsel organında hayati risk taşıyacak kadar parçalanma olduğu ve henüz hayati tehlikeyi atlamadığı belirtildi.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu