Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Merve Boluğur Gecelikli Pozuyla Sosyal Medyayı Sallamayı Başardı

istanbul temizlik şirketi

Popçu eşi Murat Dalkılıç’tan boşandıktan sonra bir süredir televizyon ekranlarında göremediğimiz Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önceki paylaşımlarında saçının rengini ve modelini bir kaç gez değiştirdiği görülmüştü. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında ise gecelikle çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Fotoğrafını paylaşmasının üzerinden kısa bir süre geçmişken, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi haline geldi. 

Son zamanlarda zor günler geçirdiği söylenen Boluğur’un bu durumu ne zaman atlatacağı ve televizyon ekranlarına döneceği ise en çok merak edilen konulardan birisi. 

TANRI KADINI YARATTI

TANRI KADINI YARATTI

Güzel oyuncu gecelikle verdiği çekici pozunu paylaşmasının ardından kısa paylaşımın altına sürede yorum yağmuru başladı. Yapılan yorumların içerisinde “Tanrı kadını yarattı” ve “Siyah saçın en çok yakıştığı kadın” yorumları en dikkat çekenler oldu. Diğer yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Merve Boluğur’un fotoğrafına yapılan yorumlardan bazıları;

Merve Boluğur'un fotoğrafına yapılan yorumlardan bazıları;

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu