Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Mersin’de Patlama , Bir Çok Yaralı Var!

istanbul temizlik şirketi
Mersin'de Patlama , Bir Çok Yaralı Var!

Bugün saat 17:20 civarında Merkez Yenişehir İlçesi sınırları içinde olan Okan Merzeci Bulvarı’nda , Dikenliyol Kavşağından (ki burası Mersin Forum Alışveriş Merkezi’nin arka sokağıdır ve orası tahmin edebileceğiniz gibi her zaman kalabalıktır.) Emniyet Müdürlüğüne ait bir aracın geçtiği sırada bomba patladı . Net olmamakla birlikte burada şu an için iki tahmin mevcut;  bombanın çöp konteynerine koyulduğu söyleniyor ,bir de bombanın mobilete koyulduğunu ve her ikisinde de uzaktan kumanda ile bombanın  patlatıldığı söyleniyor. Büyük gürültü ile patlayan bomba etrafa korku ve panik yaşattı. Çevredeki evlerin ve işyerlerinin camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda polis,itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edilmekle birlikte orada müdahaleler başladı.

Mersin'de Patlama , Bir Çok Yaralı Var!

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre 12 polis memuru yaralı fakat hayati tehlikeleri bulunmamaktadır, patlama ile de gerekli araştırmaların yapıldığı belirtilmektedir.

Mersin'de Patlama , Bir Çok Yaralı Var!

Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise şu şekilde açıklama yaptı :

“Ankara’dayım şu anda. İtfaiye daire başkanımız bizi aradı. Patlama yüksek bir polis servis aracına yapılan bir patlama. Biz de takip ediyoruz. Valilik binasına yakın bir bölge. Araç seyir halindeydi. Bu tür şeyler zaman zaman oluyor. Birkaç defa canlı bombaların da yakalandığını biliyoruz.”

Mersin'de Patlama , Bir Çok Yaralı Var!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ TBMM Genel Kurulu’nda Mersin’deki Emniyet Genel Müdürlüğü aracına yönelik yapılan saldırı ile ilgili şunları söyledi : 

“Olayda yaralılar olduğuna dair bilgiler var. Yaralıların sayısı net olmadığı için bunu paylaşmak istemiyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye’nin terörle mücadelesi her şekilde her şartta etkili bir şekilde devam edecektir. Türkiye’nin terörle mücadelesi sürecektir” dedi

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu