Instagram takipçi satın al
Haberler

Meizu’nun yeni modelleri için geri sayım başladı

istanbul temizlik şirketi

Çinli akıllı telefon şirketlerinden Meizu, hakkında bir çok söylenti çıkmasına rağmen yıl sonuna kadar birkaç tane daha yeni akıllı telefon modeli çıkartacak. İçlerinde tepe modeli Meizu 16s Pro modelide olabilir.

Meizu ilerleyen aylarda yeni telefon modellerini tanıtacağıya ilgili iddialar vardı. Ortaya atılan bu iddiaların doğruluğunu kanıtı olarak da iki yeni modeli için Çin Devlet Radyo Düzenleme Merkezi’nden serfika aldığı ortaya çıktı.

[irp]

Henüz model isimleri bilinmese de M928Q ve M973Q model numarası olarak ortaya çıkan cihazların özellikleri bilinmese de iki cihazdan birisinin tepe model olacağı söyleniyor.

meizu yeni tepe modeli

Yeni tepe modelin adı Meizu 16s Pro olabilir

2019 yılı içerisinde Meizu Note 9, Meizu 16s ve Meizu 16Xs isimli modelleri piyasaya çıkaran Çinli firmanın piyasaya sürdüğü bu üç modelden sadece Meizu 16s modeli biraz daha üst sınıfa hitap ederken yinede bir amiral gemisi değil.

Meizu’nun yıl sonuna kadar en azından Snapdragon 855 veya Snapdragon 855 Plus yonga seti kullan bir amiral gemisi modeli telefon çıkracağı kesin gibi. Lisans alınan iki model arasında henüz isimleri belli olmasa da birisinin Meizu 16s Pro modeli olabilir.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu