Instagram takipçi satın al
HaberlerMagazin

Medya Takip Merkezi en çok konuşulan sanatçıları açıkladı

Medya Takip Merkezi’nin (MTM) tarafından Magazin Gazetecileri Derneği'ne hazırlanan raporda Mart 2020'de müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerini açıkladı. Mart ayının en çok konuşulan Haluk Levent oldu.

istanbul temizlik şirketi

Koronavirüs’ün en yoğun gündem olduğu Mart ayı içerisinde müzik dünyasında da sanatçılar konuşulmaya devam etti. Koronavirüs panedemisi sebebiyle bütün konserler iptal edilince sanatçılar müziklerine mecburen evlerinde devam etmek zorunda kaldılar. Bu kapsamda #evdekal ve #müziklekal diyerek sosyal medya hesaplarından ve Youtube üzerinden konserlerine devam ettiler.

Araştırma şirketi Medya Takip Merkezi (MTM) düzenli olarak Magazin Gazetecileri Derneği’ne hazırladığı raporun Mart ayı verilerinde Mart ayında ülkemizdeki en popüler sanatçılar belli oldu. Yapılan araştırmada Mart ayının en popüler sanatçısı Ahbap platformuyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren, yaptığı yardımlarla herkesin gönlünü fetheden ve sürekli olarak gündemde olan Haluk Levent oldu. Mart ayında Haluk Levent hakkında tam 3.481 haber yapıldı.

Medya Takip Merkezi en çok konuşulan sanatçılar

İKİNCİ SIRADA DEMET AKALIN

Hazırlanan listede Haluk Levent’in ardından ikinci olan isim ise evinden verdiği konser sosyal medyada 359 bin 877 kere izlenen Demet Akalın oldu. Gündemdeki gelişmeler magazin dünyasındaki isimlere sosyal medya hesabından verdiği tepkilerle de bir çok habere konu olan ünlü şarkıcı toplamda 2.244 haberde yer aldı.

Demet Akalın’ı 2.101 haberle Murat Boz ve 2.046 haberle Hadise takip etti.

İlginiz Çekebilir
Kaynak
İSTANBUL, (DHA)

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu