Instagram takipçi satın al
Haberler

Maymun Evdeki Bebeği Kaçırdı

istanbul temizlik şirketi

Maymun Evdeki Bebeği Kaçırdı

Geçtiğimiz cumartesi günü Hindistan’da yaşanan ilginç olayda, eve giren bir maymunun o sırada evde bulunan erkek bebeği, annesinin direnmesine rağmen kaçırdı.

KAYBOLAN BEBEK EVİN YAKININDA BİR KUYUDA BULUNDU

Maymun tarafından kaçırıldığı iddia edilen bebeğin olayın ertesi günü evin hemen arkasındaki bir kuyuda bulunduğu ve muayene edilen bebekte ciddi yara izine rastlanmadığı kaydedildi.

MAYMUNLARIN İLK BEBEK HIRSIZLIĞI

Yaşanan bu ilginç olayın ardından yöre halkı olayla ilgili olarak bebeği kaçıran maymunun bebeği taşırken kuyuya düşürmüş olabileceğini ifade ettiler, olayı araştıran polisler ise maymunların genellikle yiyecek çalmak amacıyla açık gördükleri evlere girdiğini, bebek hırsızlığına ise ilk kez rastlandığını açıkladı.

Açıklama yapan PC Pradhan isimli yerel emniyet görevlisi, maymun yakalamada uzman kişilerle çalışan polisin evden bebek çalan maymunu en geç bir hafta içinde bulmayı ümit ettiğini söyledi.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu