Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerTV Yayınları

Masterchef Yarışmasının Şampiyonu Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi
Masterchef Yarışmasının Şampiyonu Belli Oldu

Masterchef Türkiye yarışma programı, dün akşam Final bölümüyle şampiyon belli oldu. Finalistleri Uğur ve Kerem olan yarışma programında finalistler sadece jüri üyelerinin değil İstanbul genelinde en iyi restoranda çalışan şeflerin verdikleri tarif ve puanlarda finalistlerin puanları belirlendi. 3 farklı restoranda balık ve et yemekleri yapan finalist Uğur ve Kerem oradaki şeflerin puanlamalarıylada final puanlarını belirlediler. Şefler finalistlerin yaptığı yemekleri değerlendirirken kapalı zarfta mühürlü olarak puanlarını teslim ettiler.

 Son bölümü ise canlı yayınla gerçekleşen yarışma programında final bölümüne yarışmacıların aileleri de katıldı. Peki, Masterchef Türkiye’de şampiyon kim oldu? İşte, büyük bir heyecan ve emeğin yarıştığı final etabından detaylar; 

MASTERCHEF TÜRKİYE’Yİ KİM KAZANDI?

Şeflerin oylamasıyla 5 farklı etapta puan toplayarak yarışan finalistler, 2-3 puan farkla ve bazende eşit puanlarla yarıştılar. Son bölümde ise Kerem ve Uğur canlı yayında imza yemeklerini yaptı. Tüm hünerlerini sergileyerek şeflere yemeklerini beğendirmek için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, yarışma boyunca öğrendiklerini uygulayarak en iyi sunum ve tat için yarıştılar.  

Son etap öncesi Kerem 47, Uğur 44 puana sahipti. Son 15 dakikasını canlı yayınla takip ettiğimiz imza yemekleri ile son puanları aldılar.  Son yaptıkları imza yemekleriyle birlikte Kerem 68, Uğur ise 69 puanla yarışmayı tamamladı.

Masterchef Yarışmasının Şampiyonu Belli Oldu

Böylece Uğur Kardaş, Masterchef Türkiye 2018 yarışmasının şampiyonu olarak büyük ödül olan 100 bin lirayı kazandı.  Para ödülünün yanısıra yarışmayı kazanan isim Dubai’de ünlü bir restoranda çalışma fırsatı yakaladı. Yarışmanın ikincisi olan Kerem ise Somer Şef’in Avusturalya Sidney’de sahibi olduğu restoranda çalışacak.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu