Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

Master Piskopat Murat Özdemir Papağana İşkence Etti!

istanbul temizlik şirketi
Master Piskopat Murat Özdemir Papağana İşkence Etti!

TV8’de yayınlanan önce Yemekteyiz isimli programda yarışmacı olan Murat Özdemir yarışmanın finalinde program sunucusu Onur Büyüktopçu tarafından kovulmuştu.

Aynı şahıs aynı tv kanalında bu sefer Master Chef isimli yarışmada yarışmacı oldu, son yaptıklarından sonra o programdan da kovuldu ve diskalifiye oldu.

Bütün bunlardan sonra zaten tv de izlediğimiz kadarıyla normal olmayan psikolojisinin iyice bozulduğunu bir takım sosyal medya paylaşımlarından takip etmiştik ancak son yaptığı herkesi çileden çıkardı.

Papağanının boğazını sıkarak işkence eden ve ‘Acun baba’ diyeceksin diye bağıran insanlıktan nasibini almamış kişi sonrasında şikayetler sonucu göz altına alındı.

Olayın ardından birçok kişi ve ünlü isimler tepki gösterdi. Özellikle hem tv kanalının patronu hemde işkence esnasında adı geçen Acun Ilıcalı şu şekilde twit attı: ‘Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsvettesi için gerekeni yapacağına inanıyorum’ dedi.

Ömür Gedik ise hemen karakola gidip işkence gören kuşu teslim alarak veterinere tedavisini yaptırdı ve twit attı: ‘ Karakola geldim, Polisimizi seviyorum diyim siz anlayın, kuş içerde bacağı kırılmış, veterner yolda…’ diyerek kamuoyuna bilgi verdi.

Murat Özdemir’in kendi çocuğuna şiddet gösterdiği çevresi tarafından bilgi verildi. Aynı zamanda evinde kedi beslediği bilgisi verildi, kedinin de evden alındığı bilgisi verildi. 

Gözaltına alınan bu psikopat sabah saatlerinde savcılığa sevk edildi.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu