Instagram takipçi satın al
Magazin

42 yaşındaki şarkıcı Tuğba Ekinci’den etkileyici paylaşımlar

istanbul temizlik şirketi

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medyadan paylaştığı siyasi paylaşımlarla dikkat çekmeyi başarmıştı. 42 yaşındaki şarkıcı son olarak sosyal medyada mayolu fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden birisi olan Tuğba Ekinci, 42 yaşında olmasına rağmen paylaştığı mayolu fotoğraflarıyla sosyal medyada adından söz ettirmeyi başardı.

ÜST ÜSTE MAYOLU FOTOĞRAF PAYLAŞIMLARI YAPTI

Uzun bir süredir ekranlarda göremediğimiz Tuğba Ekinci, tatilini denize girerek ve güneşlenerek geçiriyor. Tabi bu anları da Instagram’da takipçileriyle paylaşarak onların beğenisine sunuyor. Son günlerde ise üst üste mayolu fotoğraflar paylaşan ünlü şarkıcıya 42 yaşında olmasına rağmen halen düzgün bir fiziği olması ve makyajsız bile cildinin güzel olması ile ilgili bir çok yorum yapıldı.

EN SON CEM YILMAZ’A LAF ATMIŞTI

Tuğba Ekinci, bir süre önce arkadaşlarıyla bir içki masasında oturan Cem Yılmaz’a sosyal medyadan laf etmiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Paylaşımında “Alkol şişeleri dizmek nedir ergen gibi. Ne özgürlükle ne de siyasetle alakası var bu artistliklerin sadece alkolik gençlik oluna gelir yazık. Her gün şişe koyuyorsun hayretsin Cemcik yanlışsın.” ifadelerini kullanmıştı.

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu