Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Lenovo Z6 Pro, HyperVision kamera ve 5G desteği ile geliyor

istanbul temizlik şirketi

Merakla beklenen telefon modellerinden birisi olan Lenovo Z6 Pro Mobil Dünya Kongresinden önce tanıtılacak diye söylentiler çıkmıştı fakat fuar süresince cihazın tanıtımı yapılmadı. Lenovo cihazı tanıtmadı fakat cihazı daha da merak konusu yapacak bazı özelliklerden bahsedildi. 

Fuarda konuşma yapan Lenovo ekibi, hızla geliştirilen 5G teknolojisiyle birlikte bundan sonra geliştirilen akıllı telefonların özelliklerinin ve tasarımlarının bugünkünden çok daha hale geleceğini ve bunun büyük örneğinin de katlanır telefonlar olduğunu açıkladı.

Lenovo Z6 Pro, HyperVision kamera ve 5G desteği ile geliyor

5G teknolojisinin sağladığı imkanlar neticesinde akıllı telefonlar diğer cihazlara bağlanacak ve böylelikle tek yerden bütün sistemin yönetilebildiği yeni bir cihaz halini alacak. Bundan sonra yeni çıkacak akıllı telefonlarda şimdikinden çok daha güçlü lensler kullanılacak ve hiper-video çağına girilecek.

Lenovo Z6 Pro Haziran’da tanıtılacak

Lenovo Z6 Pro Haziran'da tanıtılacak

Haziran ayında tanıtılacak Lenovo Z6 Pro ile ilgili olarak 5G desteği sunacak ve şimdiye kadar bir detayı belli olmayana HyperVision kamera kullanılacak. Telefonun fiyatı belli değil ama piyasada yer alan 5G destekli telefonlardan daha ucuz olacağı kesin.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu