Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Kulak İçin Aksesuarlar

istanbul temizlik şirketi

Giyinip kuşanıp takıştırmayı pek bir severiz. Aksesuar olmazsa olmazlarımızdan.  Zaten mevsimlerden yaz ise, neon renklerin arasında aksesuarlarında ön plana çıktığı en güzel zamanlardır. Çeşit çeşit bilezikler, bileklikler, şıkır şıkır takılar yazlıklara çok yakışıyor doğrusu. Özellikle yaz aylarında daha etnik ve yöresel takılar bence yaz için daha uyumlu görünüyor. Son yıllarda aksesuar konusunda en trend ve yükselişte olan takıların liste başını kulak aksesuarları çekiyor. Kulak aksesuarları bir küpe ile başlayıp küden tüm kulağa uzanan zincirlerden ve metal detaylardan oluşuyor. Tabii ki tüm kulağı kaplayan kulak aksesuarları da var.

 Piercing birçok kişi tarafından beğenilen kulağın bir çok yerine uygulanan bir aksesuar. Ancak çoğu kimse kulağına piercing yaptırmaya cesaret edemiyor. Acı verici, mikrobik bir enfeksiyon oluşabilir ya da kişilerin zevki değişebilir. Piercing çıkarmak istediğinde yerine delik biz bırakıyor üstelik. Ancak kulak aksesuarları kulağa piercing gibi monte edilmeden takıp çıkarılan bir ürün. Kulak aksesuarlarında en beğendiğim modellerden biri de kulakta başlayıp saçta tamamlanan modeller. Hem küpede başlıyor hem de toka da son bulan harika parçalar var. Hem farklı hem şık ürünler. Kulak aksesuarlarının taşlı modelleri de bulunuyor. Yani hem sokak stilinize hem de abiye stilinize göre kulak aksesuarı bulmak mümkün. Kulak aksesuarlarının en şık kendini gösterdiği saç modeli kesinlikle balerin topuzu oluyor.

Kulak İçin Aksesuarlar

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu