Instagram takipçi satın al
HaberlerSpor

Küfürlere dayanamayan Ali Koç tribüne atladı

istanbul temizlik şirketi

Kendi evinde Galatasaray’a tam 20 yıl sonra yenilen Fenerbahçe’de maçın tamamlanmasından sonra Ali Koç’a tepki vardı. Tepkiler yerini yoğun küfüre bırakınca buna dayanamayan Ali Koç protokol tribününden Fenerium tribününe atlayarak sahadan ayrıldı. Bu sırada arbede yaşandı.

Fenerbahçe 1-0 öne geçmesine rağmen sahasında 1-3 yenildiği maç sonrasında taraftarların Teknik Direktör Ersun Yanal ve Başkan Ali Koç’a büyük tepki gösterdiler. Protesto sesleri yerini  küfüre bırakınca Ali Koç buna tepki gösterdi.

PROTOKOLDE ARBEDE YAŞANDI

Taraftarların Ali Koç’a ağır küfürler etmesinden sonra yerinden kalkan Ali Koç, protokol tribünün önündeki Fenerium tribününe atlayarak dışarı çıkmaya çalıştı. Bu sırada Fenerium tribününde bulunan taraflarda tepki gösterdiler. Bir grup taraftar ise maçın ardından Aziz Yıldırım tezahüratı yaparak çıkış kapısındaki parmaklıkları kırdılar.

https://twitter.com/SozcuSkor/status/1231649606565531649

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu