Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Korona Virüsüne Karşı #İranSınırlarıKapatılsın Paylaşımları Yapılıyor

istanbul temizlik şirketi

Ülkemizde şimdiye kadar korona virüsü vakası görülmese de komşu ülkelerde görülmeye başladı. Son günlerde İran’da yaşanan virus vakaları ve toplam 6 kişinin hayatını kaybetmesi, ülkemizde de endişeye yol açmaya başladı.

En son çıkan haberlere göre İran’dan Türkiye’ye giriş yapan üç kişi korona virüsü şüphesiyle tedbir amaçlı olarak Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde karantinaya alındı. Artık bir çok vatandaş İran ile Türkiye arasındaki sınır geçişlerinin biran önce kapatılmasını istiyor. Komşu ülke İran’da virüs nedeniyle şimdiye kadar bilinen 6 kişi hayatını kaybetti. Bu sebepten ötürü Tahran yönetimi her türlü önemli almaya başladı.

Ülke genelinde bazı eyaletlerde eğitim, öğretime ara verilirken, ülke genelinde sportif faaliyetlerde 10 gün süreyle durduruldu. Sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başlayan vatandaşlarımız seslerini duyurmaya çalışıyor.

Yapılan paylaşımlardan bazıları:

İran korona virüsü

Ülke genelinde sanat faaliyetleri ve daha sonrasında sportif faaliyetlere de 1 hafta ile 10 gün ara verildi.

Konuyla ilgili Anadolu Ajansının haberi ve paylaşımı.

Sosyal medyadaki tepkiler üzerine açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran ile Türkiye arasında sınır giriş çıkışlarının devam ettiğini fakat sınırda her türlü güvenlik önleminin alındığını belirtti.

https://twitter.com/CoronaTurkey/status/1231336080953237504

https://twitter.com/UzmaniFuzuliyat/status/1231331218375004160

https://twitter.com/ankacanlihaber/status/1231329260306079744

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu