Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Kış geldi! Bolu’ya kışın ilk karı yağdı

istanbul temizlik şirketi

Kış mevsimi varlığını yavaş yavaş hissettirmeye başladı ve kışın ilk karı Bolu’da yağmaya başladı. Bolunun yüksek bölgelerinde kar yağışı başlamasıyla birlikte her yer beyaz renge büründü.

boluya ilk kar yağdı

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte havalarda soğumaya başladığı bu günlerde Bolu’nun yüksek bölgelerinde ilk kar yağışının yaşandığı görüldü. Bolu’da sabah saatlerine doğru yüksek kesimlerde görülen kar yağışının ardından etrafının beyaz örtüyle kaplandığı görüldü. Bolu’da yer alan kayak merkezlerini ve ziyaretçileri kar yağışına oldukça sevindi. Bolunun meşhur turizm bölgeleri Sarıalan ve Kartalkaya’da da kar yağışının etkili olduğu görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yaplan meteoroloji yetkilileri kar yağının yüksek bölgelerde yağmaya devam edeceğini fakat hafta sonu kar yağışı beklenmediği bildirildi. Hafta sonundan itibaren ise havalar tekrardan ısınmaya başlayacak.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu