Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Bakanın ‘Adiler’ Açıklaması Ardından Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

istanbul temizlik şirketi
Bakanın 'Adiler' Açıklaması Ardından Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçtiğimiz günlerde Amasya’da muhalefeti kastederek “Bu adilere dersini sandıkta verecek misiniz?’ demişti. Özellikle sosyal medyada çok fazla tepki gören bu sözler ardından Bakan açıklama yaparak sözlerinin çarpıtıldığını, konuşma yaptığı alanda terör örgütünün provokatörleri olduğunu ve sözünün kesilerek laf atılması üstüne ‘Adi’ kelimesini kullandığını iletmişti.

GÖRÜNTÜ PAKDEMİRLİ’Yİ DOĞRULAMIYOR

Ayrıca Bakan Pakdemirli bu konuda hukuki süreci başlatacağınıda açıklamıştı. Tüm bu açıklamalar ve tepkilerin ardından Bakanın konuşmasına dair yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Yeni çıkan görüntülerde herhangibir provokatif eylem olmadığı anlaşılıyor. Görüntüleri Avukat Efkan Bolaç kişisel Twitter hesabından paylaştı buna göre Pakdemirli’nin o sözleri muhalefete yönelik söylediği net bir şekilde anlaşılmakta.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu