Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Kanal D 3 Dizinin Birden Fişini Çekmeye Hazırlanıyor

istanbul temizlik şirketi

Kanal D 3 Dizinin Birden Fişini Çekmeye Hazırlanıyor

Bu sezon büyük umutlarla yayınladığı neredeyse bütün dizilerde hüsran yaşayan Kanal D’de dizi kıyımına devam ediyor. Büyük ihtimalle gereken reytingleri bir türlü alamayan Mehmed Bir Cİhan Fatihi, Vatanım Sensin ve Siyah Beyaz Aşk dizilerinin hepsi bu sezon final yapacak.

YENİ DİZİ MEHMED BİR CİHAN FATİHİ’NE ERKEN FİNAL

Kanal D ekranlarında dev bir bütçeyle çekilen en büyük prodüksiyonlu dönem dizisi olan Mehmed Bir Cihan Fatihi, reytinglerde istenilen  başarıyı bir türlü yakalayamadı. Alınan bilgilere göre yüksek bütçeli dizinin önümüzdeki kısa bir süre içerisinde final yapması bekleniyor.

VATANIM SENSİN KESİN FİNALE KOŞUYOR

Özellikle ilk sezonunda büyük bir beğeni ile takip edilen ve reyting sıralamasında üst sıralarda olan Vatanım Sensin dizisi de bu sezon final yapacak. Olay örgüsü ve sıkı oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekran başına bağlayan dizi için “Son günlerini yaşıyor” desek yeridir.

SİYAH BEYAZ AŞK DA LİSTEDE

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay gibi yıldızların yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisi de son dönem reyting kurbanı oldu. İstenilen patlamayı bir türlü yapamayan dizinin bu sezonun bitişiyle final yapması bekleniyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu