Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Kahve Masajı Nasıl Yapılır?

istanbul temizlik şirketi

Biz kadınların yıllardır süregelen güzellik serüveni insanoğlu var oldukça tarih sahnelerinden ineceğe benzemiyor. Kleopatradan Afrodite onların güzellik destanlarını okumuş, anlatmış, uygulamışızdır. Modern zamanın bize verdiği yöntemlerin yanı sıra çözümü hep doğal formüllerin kapısını çalmakta bulmuşuzdur. Bugün de sizler ile doğal bir formülle masaj yapmaktan bahsedeceğim. Kahve. Bir ara doktorların diline içmeyin, içmeyin diye virt olmuştu. Şahsen hiç dinlememiştim bir Türk kahvesi tiryakicisi olarak. Şimdi ise diyetlerde, bakım kürlerinde, maskelerde, sabunlarda, masajlarda önceliğimiz oldu. 

Kahve gerçekten başlı başına mucizevî bir nimet olarak bizlere sunulmuş. Faydaları o kadar çok ki. En basitinden ağrı kesici özelliği bile onu tüketmemize yetiyor. Selülitlere, parlak saçlara, diri ve genç görünen bir cilt için, sağlıklı bir surat için kahve altından sunulmuş bir anahtar bizlere. Kahve masajı yaparak diri ve genç görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. Bu oldukça basit bir yöntem. Şekersiz ser bir kahve pişiriyoruz. Pişirdiğimiz kahveyi buz kalıplarına döküp, buzlukta donduruyoruz. Dondurmuş olduğunuz kahveli buz kalıpları ile cildinize masaj yaptırabilirsiniz. Selülitlerinize gelirsek, aa tabii ki biliyoruz sizde yok, arkadaşınızın selülit problemine gelirsek, sıcak Türk kahvesinin dibe çöken telvesini selülitli bölgesine masaj yaparak uygulayabilir.  Yine pişmiş kahvenin telvesini bal ile karıştırarak dudağınıza balsam yapabilirsiniz. Tek telvenin yüze uygulanması ise peeling etkisi yaratıyor bizden söylemesi.

Kahve Masajı Nasıl Yapılır?

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu