Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

İstanbul’da karın yağacağı tarih belli oldu

istanbul temizlik şirketi

İstanbul’da yaşayanların bir türlü kavuşamadığı kar yağışının tarihi belli oldu. Son bilgilere göre 20 Ocak 2020 tarihinden sonra kar yağışı başlayacak.

Ocak ayının yarısını geride bıraktık fakat özellikle İstanbul’da kış kendini şimdiye kadar pek hissettiremedi diyebiliriz. Meteorolojiden gelen son bilgilere göre ise hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları çok hızlı bir şekilde düşecek ve bununla birlikte kar yağışı görülebilecek.

istanbul kar ne zaman yağacak

HAVA SICAKLIKLARINDA HIZLI DÜŞ GÖRÜLECEK

Mevsimlerin ve küresel sıcaklıkların değişiminden dolayı artı mevsimleri eskisi gibi hissetmiyoruz. Ülkemizde bazı bölgelerde yoğun kar yağışı görülse de özellikle Marmara ve Karadeniz’in batı bölgelerinde hala beklenen kar yağışı bir türlü gerçekleşmedi. Kar yağışı bekleyenlere ve özellikle de İstanbullulara müjdeli haber geldi. Salı gününden itibaren İstanbul’unda içerisinde kalacağı yeni bir soğuk hava dalgası ülkemize geliyor.

20 OCAK TARİHİNDEN SONRA KAR YAĞIŞI BAŞLAYACAK

Yapılan hava tahminlerine göre 20 Ocak’ta sıcaklıklar hızla düşmeye başlıyor ve İstanbul için sıcaklık farklı 10 derece olması bekleniyor. Bu sebeple kar yağışının da başlaması bekleniyor. Soğuk havalar özellikle 23 ve 24 Ocak tarihlerinde zirveye ulaşacak bu tarihler için vatandaşların dikkatli olması uyarısı yapıldı.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu