Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

İstanbul’da fırın bir ekmeği 5 TL’ye sattı

istanbul temizlik şirketi

İç işleri bakanlığının yayınladığı genelgenin ardından gece 00:00’dan sonra iki gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edilince haklın bir kısmı paniğe kapılarak bakkallara ve fırınlara giderek ekmek ve yiyecek almaya çalıştılar.

Bakırköy'de 5 TL'ye ekmek satan fırın
Yukarıdaki fotoğraf temsilidir.

Aslında genelgede iki gün boyunca fırınların, eczanelerin, ptt, kargo taşıması ve su getiren firmaların açık olacağı da bildirilmişti. Bu kısmı dikkate almayanlar gece 24’ten önce alışverişlerini yapıp evlerine dönmek için fırınlarda izdiham yaratınca haftalardır dikkat edilmeye çalışılan sosyal mesafe de bir anlamla ortadan kalktı ve salgın için tehlikeli kalabalıklar oluştu. İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bir fırın önünde çekilen ve sosyal medyada hızla yayılan videoda ise fırıncıların bu durum karşısında fırsatçılık yaparak ekmeğin tanesini 5 TL’ye satmaya çalıştıkları görülüyor.

İşte o video;

https://www.youtube.com/watch?v=aYSkzA61toY

 

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu