Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

iPhone Xs Hakkında Her Şey!

istanbul temizlik şirketi

iPhone Xs Hakkında Her Şey!

Apple marka telefonun merakla beklenen en güçlü telefonu İphone X yenilendi. İphone Xs bilindiği gibi Apple marka telefonların en güçlü ve kalitelisi olacak. Sonunda merakla beklenentelefon Apple tarafından da tanıtıldı. İphone Xs modeli olarak Apple iphone X modelini güncelledi ve bu özelliği Apple markasının 10. Yılına özel olduğunu söyledi.

Getting Raund etkinliği ile tanıtıma sunulan iPhone Xs, iphone X modeline benziyor ve tasarım olarak sa aynı piyasaya sürülecek. Oysa ki geçen sene “s” modeli çıkartmayan be bunun yerine İphone 8 markasını duyuran Apple bu yıl kullanıcılarını şaşırtarak Xs serisini çıkardı.

iPhone Xs Hakkında Her Şey!

Apple İphone Xs Özellikleri

Telefon büyüklüğü 5.8 inç 1125 X2436 piksel çözünürlükte olacak. 458 ppi piksel yoğunluğuyla OLED ekran ile piyasaya sürülecek olan iPhone Xs, X modelinde kulanılan bu özellikleriyle birebir aynı durumda tasarlanmıştır.

True Tone ekran ve 3D Touch özelliğinide barındıracak olan iPhone Xs 120 Hz ekran yenileme özelliği ile geliyor. Bugüne kadar en gelişmiş olan işlemci iPhone Xs modelinde olacak. Apple A12 Bionic  işlemciden güç alacak olan yeni model 7nm işlemciye sahip olacak. Gelecek aylarda yeni bir model olarak karşımıza çıkacak olan Huawei Mate 20 modeli de 7nm Kirin işlemciye sahip olacağı söyleniyor. Bir önceki işlemci olan A11 modelinden 20 kat hızlı bir etkiye sahip bir güçtedir. Ortalama güç tüketimi ise %40 oranında azalmış olacak. Sektörün standartlarını daha üst seviyeye çıkaracak olan iPhone Xs fiyat olarak daha kesin sonuçlar doğurmuş değil. 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama birimleri olacak yeni modelde Ram miktarı konusunda henüz açıklama yapılmadı. Bu teknoloji anlamında bir GPU devrimi sayılmaktadır.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu