Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Yeni Yıl Öncesi Eylem Hazırlığındaki 2 DEAŞ’lı Terörist Yakalandı

istanbul temizlik şirketi

Kayseri TEM ekipleri yaptıkları operasyonla yılbaşı öncesinde eylem hazırlığında olduğu anlaşılan iki DEAŞ terör örgütü üyesini kıskıvrak yakaladı. Fransa’dan geldiği belirtilen Murat Y. ve beraberindeki Nadia N. gözaltına alındı.

ÖRGÜT ÜYELERİN EVİNDE YAPILAN İNCELEMEDE ÖRGÜTSEL FOTOĞRAFLAR BULUNDU

Operasyonla gözaltına alınan Murat Y. emiyette verdiği ifadesinde;  ‘Fransa’dan Türkiye’ye geliş amacının cihat başlatmak olduğu, yılbaşı kutlaması yapanları kafir olarak gördüğü, demokrasiyle yönetilen ülkelerin Tagut (şeytan/şeytanın yolundan giden) olarak gördüğü, demokrasiyle yönetilen ülkelerin Tagut’un yolundan gittiğini, demokrasi yerine şeriatın gelmesi gerektiğini’ söylediği öğrenildi. Emniyet ekipleri yakalanan örgüt üyesi şahsın ikamet adresinde yaptıkları incelemelerde ise örgüte ait bir çok fotoğraf bulunduğu tespit edildi.

Yeni Yıl Öncesi Eylem Hazırlığındaki 2 DEAŞ'lı Terörist Yakalandı

Polis tarafından takip edilen Murat Y.’nin yılbaşı etkinlikleri sırasında bir eylem yapabileceği değerlendirilerek, yeni yıl öncesinde bir eylem gerçekleştiremeden operas yapılarak yakalandı. Emiyette ifadeleri alınan şahıslar, sağlık kontrolü yapıldıktan sonra adliyeye sevk edildiler.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu