Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitikaTürkiye

İmamoğlu’ndan sandelye cevabı, ince espirisi ile güldürdü

istanbul temizlik şirketi

Cumhurbaşkanılığı Külliyesi’ndeki Büyükşehir belediye başkanlarının biraraya geldiği toplantı sırasında, toplantıdan çok  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun oturduğu sandalyenin ayağı kırılması gündem yarattı. Basına kapalı gerçekleşen toplantı esnasında Ekrem İmamoğlu’nun oturduğu sandalyenin ayağı kırıldı sendeledi ve yere düştü. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı arasında komik bir diyalog gerçekleşti.

İddiaya göre Aksarayda Büyükşehir belediye başkanları toplantısı devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, oturduğu sandalyenin ayağının kırılması sebebiyle yere düştü. Hemen yerden kalkan İmamoğlu’nun bu olayı yaşamasından sonra, salonda iktidar partisi mensuplarından “Ayağı kaydırıldı” şeklinde espriler yapıldı.

“PARASINI ÖDEMEN LAZIM”

Olay sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İmamoğlu’na “Biz bir şey yapmadık, bak bu israfa girer oturduğun sandalyeyi kırdın. Parasını ödemen lazım.” dediği ifade edildi. İmamoğlu’nun ise “İkincisinde sağlam otururum efendim” demesi üzerine toplantı salonunda gülüşmeler yaşandı.

İmamoğlu'ndan sandelye cevabı, ince espirisi ile güldürdü

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu