Instagram takipçi satın al
Yaşam - insan

Akıllı Robot Süpürgeler Gerçekten de Akıllı mı?

Güncel Robot Süpürgeleri ve İncelemelerini Sizler İçin Paylaştık.

istanbul temizlik şirketi

Günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte her şey çok daha basit bir hal aldı. Haliyle teknoloji geliştikçe ev hanımlarının da yükü azaldı. Bu muhteşem ‘’ Şimdiye kadar nerelerdeydin? ‘’ dedirten akıllı  teknolojik aletler sayesinde neredeyse hiç zahmete girmeden işlerimizi halledebiliyoruz. Bunların en başında da günümüzde en çok ilgilenilen ürünlerden biri olan akıllı robot süpürgeler geliyor. Kendi başına silen süpüren süpürgeler…

Elektrikli süpürge insan etkileşimi olmadan, yani oturduğunuz yerden kalkmanıza gerek olmayan hatta kendini şarj etmeye götürürken gördüğünüz de aşk yaşayacağınız bir robot. Yahu ben hiç mi bir şey yapmayacağım demeyin.  Onları akıllı telefonlarınızla kontrol edeceksiniz. Üstündeki minik düğmeyle de kontrolü sağlayabilirsiniz tabii. Kendini temizleyecek kadar gelişmemiş olduklarından o kısımda size ait. Ayrıca genellikle 2 saat kadar pil ömürleri vardır.

Akıllı Robot Süpürgeler Gerçekten de Akıllı mı?

 

En Popülerler Arasında;

Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge Ve Paspas

Birinci süpürgemiz Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge, özel kir algılama sensörü, kolay kurulumu, zamanlama ayarı, yüksek kapasiteli sıvı tankı, 3 farklı su akış kontrolü , haritalama gücü ve yüzeylere göre temizleme modu ile kullanıcılardan en yüksek puanı alan süpürge olarak liderlik koltuğuna oturdu bizim için.

 

Akıllı Robot Süpürgeler Gerçekten de Akıllı mı?

 

Uygun Fiyatıyla;

XiaomiMi Vacuum Mop 2in1 Essential Robot Süpürge ve Paspas

          İkinci süpürgemiz Xiaomi Mi Vacuum Mop 2in1 Robot Süpürge, Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla uyumlu bu robotu Xiaomi’nin Mi Home uygulaması aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.4 saatte tamamen şarj olan ve 90 dakika kesintisiz çalışabilen bu robot 1.7 cm kadar tüm engellerin üstünden geçebiliyor.Dairesel temizlik özelliği ile aynı noktadan iki kez geçmediğini de hatırlatmakta fayda var.

Akıllı Robot Süpürgeler Gerçekten de Akıllı mı?

Alternatif Olarak;

RoidmiEve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Vacuum & Mop Süpürge

Üçüncü süpürgemiz Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonu, 2 cm lik engel tırmanma becerisine sahip bu robot bulunduğu zemine göre vakum gücünü ayarlayarak 4.nesil lazer tarama sistemi ile hassas tarama ve algılama yapıyor. Roidmi Eve Plus uygulaması ile robotunuzun kontrolünü sağlayabilirsiniz.

 

ROBOT SÜPÜRGE TEMİZLİĞİ

Bu robotların temizliği ise oldukça basit. Haznelerine dolan pisliği boşaltıp dilerseniz fırça başlıklarını tek tek çıkarıp yıkayabilir ve kuruduktan sonra tekrar yerleştirebilirsiniz. Tabi bunların ardından tekerlek kısmını da kontrol ederek bir şeyler sıkışması durumunda temizleyip tekerlekleri çıkararak geri takabilirsiniz.

İlginiz Çekebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu