Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

İki nesil sonraki iPhone modelleri 120 Hz ekran ile gelebilir

istanbul temizlik şirketi
Apple’ın piyasaya sürdüğü iPad Pro modelinde kullanılan 120 Hz ekran kullanıcıların ilgisini çekmiş ve bu ilgi satış rakamlarına da yansımıştı. Eğer bir iPad Pro modelini deneme fırsatınız olursa 120 Hz ekranın akıcılığını ve görüntü kalitesindeki farklılıkları gözlemlemiş olursunuz. Bu ekranların iPhone modellerinde ne zaman kullanılacağı ise merak konusuydu.Daha önceki iddialarının büyük kısmı doğru çıkan ve mobil sektörün tanınmış sosyal medya kullancılarından Ice Universe adındaki Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Apple 2020 yılında piyasaya süreceği yeni iPhone modellerinde 120 Hz ekran kullanacak. Ekran üretimi konusunda LG ve Samsung firmasıyla görüşmelerin devam ettiği iddiasını ortaya attı.

İki nesil sonraki iPhone modelleri 120 Hz ekran ile gelebilir

Kullanıcılar 60 Hz/120 Hz arasında geçiş yapabilecek

Bu yıl piyasaya sürülecek iPhone modelleri yine aynı ekranları kullanmaya devam edecek fakat 2020 yılındaki modellerde yeni ekranlar kullanılacak, hatta kullanılacak bu ekranlarda kullanıcılar 60 Hz ve 120 Hz arasında geçiş yapabilecekler. iPhone modellerinde kullanılacak ekranlar hali hazırda iPad Pro modelinde kullanılan 120 Hz ProMotion ekranlarının benzeri bir ekran olacağı iddia ediliyor.

120 Hz ekran kullanan telefonlar piyasada hali hazırda bulunuyor ve genelde oyunculara yönelik çıkartılan telefonlarda kullandılı. Razer Phone, Razer Phone 2 ve Asus ROG Phone 2 modelleri 120 Hz ekran yenileme hızına sahip telefonlar.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu