Instagram takipçi satın al
HaberlerSpor

İki maçta 11 gol yiyen Fenerbahçe kalecilerinin istatistikleri şaşırttı

istanbul temizlik şirketi

Fenerbahçe AUDI Cup’ta önce Bayern Münih ile karşılatı ve 6-1 yenilmesinin ardından ertesi gün Real Madrid karşısında 5-3 mağlubiyetle maçtan ayrılınca kaleci tartışmaları başladı. Fenerbahçe kalecilerinin bu maçlardaki istatistikleri belli oldu.

Hazırlık maçları kapsamında katıldığı AUDI Cup’ta iki maçta toplam 11 gol yiyen Fenerbahçe kalecileri Altay Bayındır ve Harun Tekin’in istatistikleri belli oldu.

Optacan tarafından yayınlanan istatistiklere bakıldığında Bayern Münih maçında 6 gol yiyen kaleci Harun Tekin, 90 dakika boyunca kaleye gelen 9 isabetli şuttan 3 tanesini kurtarabilirken, 6 tanesini yedi ve %33,3 kurtarma oranına sahip oldu. Ayrıca pozisyonlarda 2 top uzaklatırdı ve gollerden sadece 1 tanesinde hata yaptı.

[irp]

ALTAY BAYINDIR YAPTIĞI 12 KURTARIŞLA YILDIZLAŞTI

Fenerbahçe – Real Madrid maçında kaleyi koruyan genç kaleci Altay Bayındır 90 dakikada 5 gol yemesiyle gündeme geldi, fakat maç sırasında Real Madrid’in tam 17 şutu kaleyi buldu bunlardan 5 tanesi gol olurkan kalan 12 şutu kaleci Altay kurtarmayı başardı ve %70,6 gibi oldukça üstün bir performans sergiledi. Ayrıca genç kaleci maç içerisinde gole sebep olacak bir hata yapmadı.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu