Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitikaTürkiye

İBB Beyaz Masa logosundan cami çıkarıldı mı?

istanbul temizlik şirketi

İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medyada ortaya çıkan Beyaz Masa logosundaki cami figürünün çıkartıldığı haberlerinin yalan olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Sabah gazetesi yazarı Barış Savaş tarafından kaleme alınan haberde “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB TV‘deki logo değişikliğinin ardından İstanbul’un sembolü olan logoyu, bu kez Beyaz Masa’dan kaldırdı. Daha önce ‘Beyaz Masa Alo 153’ ile birlikte kullanılan camiminarekubbe logosunun yerine beyaz zemin üzerine kırmızı renkle ‘Beyaz Masa Alo 153’ konulduğu görüldü” iddiası yer alıyordu.

Bu haberin ardından sosyal medyada kısa süre içersin de özellikle Ekrem İmamoğlu hakkında bir çok paylaşım ve tartışmalar yapıldı.

Çıkan söylentilerle ilgili  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun kendi sosyal medya hesabından açıklama yaparak bu haberde yer alan ifadelerin gerçek olmadığını söyledi.

“Sabah gazetesinde yer alan ‘Beyaz Masa logosundan cami çıkarıldı‘ haberinin hiçbir doğruluk değeri yoktur. İBB’nin ve Beyaz Masa’nın kurumsal logosunda değişiklik olmamıştır, daha önceki yıllardaki kullanım aynen devam etmektedir.”

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu