Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Helio P60 işlemcili Realme 3i resmen tanıtıldı

istanbul temizlik şirketi

Çin menşeili akıllı telefon üreticisi Realmi, Realmi 3i olarak alandırdığı yeni modelin duyurusunu yaptı. Realmi 3i modeli Mayıs 2019 tarihinde satışa çıkan Realme 3 modelinin özellikleri dürüşülmüş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

6.22 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip olan telefonun ön kısmında damla çentik yer alırken, arka kısmında çift kamera bulunuyor. Realmi 3i satış fiyatı 116 dolar olarak açıklandı. Helio P60 işlemci kullanı telefonun 3 GB RAM 32 GB hafıza ve 4 GB RAM 64 GB depolama alanı olan iki farklı versiyonu piyasaya çıkacak. 

Telefonun arka kımsında yer alan iki kameranın biri 13 MP diğeri ise 2 MP sensör içeriyor.

Realme 3i fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Realme 3i fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Realmi 3i modelinin ön kısmında bulunan damla çentik içerisinde 13 MP selfie kamerası yer alıyor. Telefon kutusundan Android 9.0 Pie işletim sistemi yüklü ColorOS 6.1 arayüzü ile çıkıyor. Telefonda 4.230 mAh batarya yer alıyor, fakat bu yüksek kapasiteli bataryaya rağmen telefonda hızlı şarj desteği bulunmuyor.

Bugün tanıtımı yapılan telefonun resmi satış tarihi  ise 23 Temmuz olarak belirtildi. Siyah, mavi ve kırmızı olmak üzere üç farklı rente ve 2 farklı kapasitede piyasaya çıkacak telefonun düşük modelinin fiyatı 116 dolar, yüksek kapasiteli versiyonun fiyatı ise 148 dolar olarak açılandı.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu