Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Helio P35 yonga seti ve 16 MP selfie kameralı Oppo A7n resmi olarak tanıtıldı

istanbul temizlik şirketi

Çin teknoloji devi Oppo, Oppo A7n diye isimlendirdiği yeni orta sınıf akıllı telefonunu tanıttı. Oppo A5s modelinin daha geliştirilmiş versiyonu olarak karşımıza çıkan Oppo A7n, önceki modeliyle bir çok özelliği aynı, ikisin ayıran en büyük özellik ise daha fazla RAM ve çok daha iyi bir ön kamera.

İlginizi çekebilir: “Xiaomi, MIUI 11 güncellemesi ile birlikte gelecek olan özellikleri açıkladı”

6.2 inç büyülüğünde 19:9 görüntü oranına sahip HD+ ekranla karşımıza çıkan telefonda su damlası olarak adlandırılan çentik yer alıyor. MediaTek Helio P35 yonga seti ve 4 GB RAM kullanılan telefonun 64 GB dahili hafızası bulunuyor. Ayrıca istenirse microSD kart desteğiyle 256 GB’a kadar hafızası artırılabiliyor.

Oppo A7n fiyatı ve teknik özellikleri

Oppo A7n fiyatı ve teknik özellikleri

Oppo A7n’nin arka kısmında 13 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel ikinci kamera yer alıyor. 16 MP ön kamera su damlası çentiğin içerisine konumlandırılmış. Kutusundan Android 8.1 Oreo tabanlı ColorOS 5.2.1 ile çıkan telefonda 4.230 mAh batarya yer alıyor.

Helio P35 yonga seti ve 16 MP selfie kameralı Oppo A7n resmi olarak tanıtıldı

Telefonun arka kısmının ortasında parmak izi okuyucu yer alırken, fiyatı ise 233 dolar olarak belirlenmiş. Oppo A7n sadece yeşil renk olarak satılacak.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu