Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Babası Hayatını Kaybetti

istanbul temizlik şirketi

Galatasaray’ın Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası 10 gündür Adana’da hastanede tedavi görüyordu. 93 yaşındaki Talat Terim bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

93 yaşındaki Talat Terim’in yaşlılığına bağlı olarak bazı hastalıkları bulunuyordu. 3 çocuğu olan Terim 10 gün önce fenalaşınca Adana Acıbadem Hastanesi ne yatırıldı ve yoğum bakıma alındı. Galatasaray’ın Alanyaspor maçının ardından Adana’ya giden Fatih Terim, burada babasının sağlığıyla ilgili son durumu doktorlardan aldı.  Yoğun bakım ünitesinde kalan Talat Terim’in bu sabah saat 08:50’de doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ziraat Türkiye Kupası maçında bugün Hatayspor ile karşılaşacak Galatasaray’ın Teknik Direktörü Fatih Terim acı haberin ardından Adana’ya gitti.

TALAT TERİM BU SABAH 08.50’DE HAYATINI KAYBETTİ

Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak,Terim’in saat08.50’de yaşamını yitirdiğini söyledi. Soyupak, “Kendisi bir süredir genel durum bozukluğu nedeniyle hastanemizde izleniyordu. Kendisini bu sabah saat 08.50’de kaybettik” diye açıklamada bulundu.

Galatasaray SK Sosyal Medya hesabından açıklama yaptı.

Galatasaray SK Sosyal Medya hesabından açıklama yaptı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu