Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

Hafta Sonu Kaçamak Yapmak İsteyenlere ‘To Do List’

istanbul temizlik şirketi
Hafta Sonu Kaçamak Yapmak İsteyenlere 'To Do List'

Önce ucuz bir uçak bileti bulmak gerekiyor. Birçok site var bunun için. Ama ani bir tatil gibi ise en azından uçak biletine taksit yapılabilir. Güzel bir lokasyon seçip biletler alındıysa sırada ikinci adım var.

Eee iki gün tatile çıkıyoruz biraz bakalım kendimize değil mi? Sabiha veya Atatürk farketmez havalimanı Loungelarını kullanabileceğiniz kampanyalar var. Ve kesinlikle kulaklığınızı ve müzik dinlediğiniz cihazınızı yanınıza almayı unutmayın derim.

Güzel bir lounge deneyiminden sonra şimdi sıra gideceğiniz yerde nerde kalacağınız bulmak. Aslında bunu daha önce yapsanız daha iyi olur ama malum son dakikada yaptınız planı. Yurtdışı turlar ayarlayan bir siteden hotel rezervasyonu yapabilirsiniz. Yine bunu indirimli yapabiliceğiniz kampanyanlar var. Araştırmak en iyisi…

Hotelinize ulaştığınızda hiç durmayın hemen o iki günü gittiğiniz yerin yiyeceklerini, kültürünü ve tarihini deneyimleyin. Bir yerin tadını çıkarmak o yerin nevi şahsına münhasır tadlarına bakmaktan geçer.

Son olarak gidip de kıyafet almamak olmaz. Ama en önemlisi kıyafetleri alırken kullandığınız kredi kartta biriken paraf parayla sonra daha neler alabileceğinizi hesaplamanız. Çünkü yurtdışı harcamlarında 5 kat daha fazla birikiyor!

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu