Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Game of Thrones Hayranları Bu Diziye Bayılacak

istanbul temizlik şirketi
Game of Thrones Hayranları Bu Diziye Bayılacak

Dünyanın en çok izlenen dizilerinin başında gelen Game of Thrones dizisi önümüzdeki yıl yayınlanacak 8.  sezonuyla birlikte final yapacak ve bu tarz dizi sevenleri mutlu edecek bir haber bu sefer Netflix cephesinden geldi. 

Video oyunları içerisinde milyonlarca hayranı olan ve görseli ve fazlasıyla aksiyon dolu içerikleriyle herkesin beğenisini kazanan The Witcher, Kendi orijinal dizilerini çeken ve bu alanda en büyük kuruluş olan Netflix’in devasa bir bütçeyle çekilecek olan yeni dizisi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Game of Thrones kadar entrika dolu olması beklenemez fakat, çok daha fazla aksiyon ve savaş sahnesi olacağı kesin.

Ünlü Senarist Lauren Schmidt Hissrich, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla The Witcher’ın pilot bölüm senaryosunun tamamlandığını takipçileriyle paylaştı. Dizi hakkında pek bir bilgi paylaşılmazken, dizi hakkındaki en önemli detay ise dizinin senaryosu tamamen kitaplara dayanacak ve oyundaki Geralt karakteri oyun içerisindeki hali gibi görünmesini sağlanacak.

Polonyalı bir yapım şirketi olan Platige Image tarafından çekilecek olan  the witcher dizisi ne zaman çıkacağı henüz açıklanmazken, witcher dizisi oyuncuları da henüz açıklanmadı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu