Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Game Of Thrones Final Sezonu Yayın Tarihi Açıklandı

istanbul temizlik şirketi

Game Of Thrones 8. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Game Of Thrones 8. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Tartışmasız tüm zamanların en iyi dizilerinden birisi olan Game of Thrones, yayınlanacak 8. sezonuyla birlikte sona erecek. 2017 yılınında yayınlanan 7. sezonun ardından dizi hayranları 8. sezon için sabırsızlıkla beklemeye başlarken, HBO bu konuda bir açıklama yayınladı ve Game of Thrones hayranlarının final sezonu için biraz daha uzun beklemesi gerektiği anlaşıldı.

HBO tarafından yayınlanan açıklama ile birlikte 7. sezonun bitmesinin ardından çıkan söylentiler doğrulandı diyebiliriz. 2018 yılında yayınlanır diye bekleyenler ise hüsrana uğradı. Game of Thrones 8. sezonu 2019 yılında yayınlanacak. Net bir tarih belirtilmemesi ise yılın hangi zamanında yayınlanacağı konusunda belirsizliğe neden oldu.

Game Of Thrones Final Sezonu Yayın Tarihi Açıklandı

Game of Thrones yeni sezonun sadece 6 bölümden oluşmasına rağmen final sezonu olduğu için önceki sezonlara oranla daha büyük sahnelerin yer alması ve buna bağlı olarak da çok daha büyük bir prodüksiyon süreci gerektirdiği düşünülmektedir.

Sevilen dizinin 8. sezonunda yer alacak olan 6 bölümden ilk 5 tanesini Miguel Sapochnik ve David Nutter yönetecek fakat son final bölümünü ise dizinin yaratıcı ikilisi olan David Benioff ve D.B. Weiss yönetecek. 

İki sezon arasında bu kadar zaman geçmesi umarım dizinin zaten üst düzey olan kalitesini sinema tadında bölümlere çevirir.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu