Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Galatasaray 10 Bin Doları Ödeyemedi, Su Topu Takımını Avrupaya Göndermedi

istanbul temizlik şirketi
Galatasaray 10 Bin Doları Ödeyemedi, Su Topu Takımını Avrupaya Göndermedi

Galatasaraylı yöneticilerin her seferinde dile getirdiği biz bir spor kulübüyüz lafı bu sefer boşta kaldı. Galatasaray sutopu takımının Şampiyonlar Ligi‘ne gitme ihtimalini yok etti, hemde futbol takımında oynayan bir çok oyunun maç başı ücretinden daha az bir tutar olan sadece 10 bin dolar için.

Lig yarışını ENKA sutopu takımının ardından ikinci olarak bitiren Galatasaray erkek sutopu takımı Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek için Avrupaya gidecek olan 15 sporcu ve 5 yöneticiden oluşan kafilenin 4 günlük zorunlu seyahatinin konaklama bedeli 10 bin dolar tutunca, kulüp buna itiraz etti ve bununla birlikte bu organizasona katılmak için ödenmesi gereken 2 bin dolarda yüksek olduğu belirtilerek bu sebeplerden doları Şampiyonlar Ligine katılmadığı belirlendi.

Sutopu Fedarasyonu bu tür organizasyonlara katılan takımların seyahat giderlerini karşılarken, kulüplere birtek konaklama giderleri kalıyordu. 

ENKA yardımı kabul etmedi

Galatasaray’ın bu tutumuna karşın, Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil etmek için giden ENKA sutopu takımı Federasyonun seyahat yardımını da kabul etmeyek bütün masraflarını kendisi karşıladı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu