Instagram takipçi satın al
SağlıkYaşam - insan

Zayıflamanıza yardımcı olacak 5 yiyecek!

istanbul temizlik şirketi

Yazı İçi Başlıklar

Bir diyet peşindeyseniz artık durma vaktiniz geldi, çünkü buldunuz! hemde öyle büyük kozmetikçilerde değil, pazarlarda ve marketlerde. Zayıflama ilaçlarının yol açtığı ölümleri kanallarda hepimiz görüyoruz, bunun nedeniyle insanlar doğanın kendi muzicesi olan meyve ve sebzelere yöneliyorlar, gelin bu meyve ve sebzelerin neler olduğunu görelim!

Elma

Her gün bir elma yediğinizde başka bir yiyecek yemenizin önü kapanıyor çünkü elmanın içerdiği büyük miktarda ki su, liflerin de etkisiyle kan şekerinizin artmasını sağlıyor, kan şekerinizin atmasıyla birlikte kapanan iştahınız bir şeyler yemenize izin vermiyor. %85 su oranına sahip olan elmanın içerdiği bir diğer sağlıklı besin %5 oranında lif bu kadarla yetinmeyen elma birde içerdiği kuersetin ile bazı kanser türlerine savaş açıyor. Hayatınızın her anında yanınızda bulundurabileceğiniz elma tam bir metobolizma savaşcısı!

Karnabahar

İşte size her zaman yiyebileceğiniz bir yiyecek, istediğiniz kadar yiyebilirsiniz, hatta hızınızı alamayıp parmaklarınıza bile saldırabilirsiniz, çünkü hem besin yönünden yüksek olan meyve hemde kilo aldırmıyor! içerdiği folik asit ve C vitamini miktarı ile hastalıklara karşı direncinizi yükseltiyor.

Yumurta

uzmanların yaptığı araştırmalara göre kahvaltı da yediğiniz 1 yumurta, günün diğer saatlerinde 400 kalori almanızı engelliyor. Yumurtanın içerdiği besin değerlerini anlatmamıza gerek yok, bunu herkes biliyor. Fakat yumurtanın daha fazla doygunluk hissi verdiğini söylemeden geçemeyeceğim.

Yağsız Yoğurt

Yoğurtlar yağsız olması şartı ile kilo vermenizde en büyük destekçiniz olabilir, günde üç kase yoğurt yemek vücudunuzda yağ oluşum sürecini yavaşlatır, özellikle karın bölgesinde toplanan yağların parçalanmasını sağlar.

Balık

Yüksek miktarda Omega-3 içermesinin yanı sıra yendiğinde metobolizmayı hızlandırıyor, içerdiği yüksek proteinler sayesinde tok kalmanızı sağlayan balık ürünleri her zaman dolabınızda bulundurmanız gereken besinlerden biri.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu