Instagram takipçi satın al
HaberlerSpor

Fenerbahçe 3-5 Real Madrid maçının önemli anları ve golleri

istanbul temizlik şirketi

Fenerbahçe katıldığı AUDI Cup’ta üçüncülük maçı için Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerle başlayan maçta İspanyol ekibi maçı 5-3 kazandı.

Yeni sezon hazırlıkları için Almanya’da kamp yapan Fenerbahçe, burada katıldığı AUDI Cup yarı final maçında dün Bayern Münih’e yenilince, İspanyol ekibi Real Madrid ile üçüncülük maçı için karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, maçın henüz 6’ncı dakikasında yeni transferi Garry Rodrigues’in golüyle 1-0 öne geçti.

Golden 6 dakika sonra sahneye Madrid ekibinin yıldız oyuncusu Benzema çıktı skoru eşitleyen golü attı. Benzema maçın 27. dakikasında kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-1 e taşısa da 34. dakika Bayern maçının tartışılan ve protesto edilen ismi Dirar’ın attığı golle ilk yarı 2-2 skorla tamamlandı.

İkinci yarıda karşılıklı ataklarla başladı ve maçın 53. dakikasında günün yıldız ismi Benzema kendinin ve takımının üçüncü golünü atarak Real Madrid’i öne geçirmeyi başardı. Bu gole sadece altı dakika sonra hazırlı kampının öne çıkan isimlerinden Ozan Tufan harika bir golle cevap vermeyi başardı.

Fenerbahçe karşılaşmanın 62. dakikasında Nacho ve 79. dikakalarında Mariano Díaz Mejía’ın gollerine engel olamayınca maçtan 5-3 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın en dikkat çeken ismi ise 5 gol yemesine rağmen, bir çok kurtarış yapan 21 yaşındaki başarılı kaleci Altay Bayındır oldu.

Fenerbahçe – Real Madrid maçının önemli pozisyonları ve golleri

https://www.youtube.com/watch?v=b5Oav2uJKpU

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu