Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Fatih Tezcan 10 Kasım’da Atatürk’e Hakaret Etti

istanbul temizlik şirketi

Ne iş yaptığı belli olmayan Fatih Tezcan isimli şahıs, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 10 Kasım’da da hakaret etti.

Bir dönem FETÖ’ye yakınlığıyla bilinen ve her fırsatta Atatürk düşmanlığını gözler önüne seren Fatih Tezcan, 10 Kasım günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmeye devam etti. Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümünde Türkiye’nin çok büyük kısmının atasına olan saygısını kaldıramayan fırsatçı Fatih Tezcan, Atatürk’e hakaretler içeren video paylaştı.

ATATÜRK’E HAKARET

Fatih Tezcan hemde 10 Kasım gününde Atatürk için şu hakaretleri kullandı:

“Kardeşlerim! Biz Millet’e Türk-İslâm Düşmanları’nın ‘M.Kemal Projesi’ni anlatmanın derdindeyiz. Ateist Diktatör M.Kemal’i anmak (?!) şöyle dursun, daima ifşa ederiz. Ama biz Kemalist değiliz, TAHRİK VE HAKARET ETMEYİZ! Sâkin. Davaya zarar vermemek için, #10Kasım ‘da daha sâkin.”

Bir Twitter kullancısı ise Fatih Tezcan’a, “Bak ya atasına saygı duruşunda bulunmak için sabah sabah kalkmış bravo fatih” şeklinde göndermede bulununca Fatih Tezcan, “Hayır, biz atalarımıza değil Allaha saygı duruşunda bulunuruz. Müslümanların Peygamberin kabrinin başında bile saygı duruşunda bulunmaları haramdır çünkü biz kullara değil Allah’a iman ederiz. Müşriklerse kendilerine İlah edindiklerine saygı duruşu yaparlar. Biz onlardan biriyiz.” ifadelerini kullandı.

Fatih Tezcan’ın Atatürk’e hakaret ettiği eski  bir videosu:

Kaynak: haber.com

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu